• Chauffeur met spoed? 010 32 20 180
  • 24/7 chauffeur diensten

VIP service 

VIP-service, waar we u de luxe en comfort van een Mercedes-Benz S-klasse, V-klasse en Sprinter VIP-bus aanbieden. Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is en dat u graag wilt reizen in stijl en comfort. Bij ons kunt u vertrouwen op onze professionele en ervaren chauffeurs die u veilig en efficiënt naar uw bestemming brengen in deze premium voertuigen.

Onze VIP-chauffeurs zijn speciaal opgeleid om u een onvergetelijke ervaring te bieden, vanaf het moment dat u bij ons instapt tot het moment dat u uw bestemming bereikt. U wordt ontvangen door onze vriendelijke en hoffelijke chauffeurs die gekleed zijn in formele kleding, zodat u zich welkom en speciaal voelt.

Onze Mercedes-Benz S-klasse is een van de meest elegante limousines die beschikbaar is. Het biedt een ruime interieur met luxueuze afwerking en geavanceerde technologieën. Deze limousine is perfect voor zakelijke bijeenkomsten of een romantische avondje uit.

Als u meer ruimte nodig heeft voor uw groep, bieden wij de Mercedes-Benz V-klasse aan. Deze luxe bus biedt plaats aan maximaal zeven passagiers en biedt voldoende beenruimte en bagageruimte. Het is perfect voor groepen die een comfortabele en ontspannen reis willen.

Bij ons krijgt u ook persoonlijke assistentie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Onze chauffeurs zijn getraind om u te helpen bij het dragen van uw bagage, het regelen van uw reisdetails en het beantwoorden van eventuele vragen die u heeft.

Als u op zoek bent naar een premium service die u een onvergetelijke ervaring biedt in onze Mercedes-Benz S-klasse,V-klasse en Sprinter VIP-bus, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doe vandaag nog uw aanvraag en laat ons u vervoeren in stijl en comfort.

Voordelen:

  • In de meest luxe auto wordt u gereden
  • Kom in stijl aan op uw afspraak
hello.