• Chauffeur met spoed? 010 32 20 180
  • 24/7 chauffeur diensten

BOB service

Uw partner voor veilig thuiskomen. Of u nu een avondje uit bent geweest met vrienden of een bedrijfsfeest heeft, wij staan voor u klaar met onze BOB-service. 

Onze BOB-service is een unieke dienst die ervoor zorgt dat u veilig thuiskomt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw auto. Onze ervaren en professionele chauffeurs staan klaar om u te helpen, zodat u veilig en comfortabel thuis kunt komen, zonder de risico’s te lopen die gepaard gaan met het rijden onder invloed van alcohol. 

De service werkt als volgt: onze chauffeur komt naar de door u opgegeven locatie toe op het tijdstip dat u aangegeven heeft en rijdt u en uw auto naar huis. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar een taxi of uw auto achter te laten op een onbekende locatie. 

Wij begrijpen dat uw veiligheid voorop staat, daarom zijn onze chauffeurs ervaren en zorgen ervoor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Wacht niet langer en doe uw aanvraag voor onze BOB-service vandaag nog bij BK Chauffeurs. Onze vriendelijke en professionele chauffeurs zullen u helpen om een onvergetelijke ervaring te hebben terwijl u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Met onze BOB-service kunt u met een gerust hart genieten van uw avond uit, terwijl u veilig en comfortabel naar huis wordt gereden.

“Wij zijn de BOB en zeggen dat hardop, zodat u dat niet meer hoeft te doen.” 

Voordelen: 

  • U drinkt wij rijden
  • Veilig en comfortabel naar huis
  • U hoeft uw auto niet achter te laten
  • Discreet en ervaren chauffeurs
hello.